Φυτική κρέμα φουντουκιού με νιφάδες κακάο

Εμφανίσεις: 1.098
Φυτική κρέμα φουντουκιού με νιφάδες κακάο
Υλικά:
40 ml Σιρόπι αγαύης
0.030 γρ. νιφάδες κακάο bio
65 γρ. φουντούκια


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες φουντούκια | συνταγή με Σιρόπι αγαύης | Σιρόπι αγαύης | |

Εκτέλεση συνταγής

Φτιάχνουμε το βούτυρο φουντουκιού: Με ένα ράβδο ή ένα μπλέντερ πολτόποιούμε για 5-6 λεπτά χωρίς να σταματήσουμε μέχρι να γίνει μια ζεστή υγρή και κρεμώδες υφή. Προσθέτουμε το σιρόπι αγαύης τις νιφάδες κακάο και πολτοποιούμε ξανά με το ράβδο μπλέντερ για λίγα λεπτά.Με ένα καλαμάκι ξύλινο ανακατεύουμε καλά. Διατηρήται συσκευασμένο στο ψυγείο για πέντε μέρες.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες102
Πρωτεΐνες φυτικές2,43 γρ.
Υδατάνθρακες2,71 γρ.
Λιπαρά9,87 γρ.
Σάκχαρα0,71 γρ.
Φυτικές ίνες1,58 γρ.