Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τα φασολάκια, τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει όπου έχουμε προσθέσει αλάτι, ρίχνουμε τα φασολάκια και τα αφήνουμε να μισοβράσουν και τα βγάζουμε όταν «κρατάνε» λίγο.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φασολάκια με το κουκουνάρι. Έπειτα από 10 λεπτά περίπου, προσθέτουμε την πιπεριά ψιλοκομμένη και μία πρέζα αλάτι.
Όταν έχουν μαλακώσει τα φασόλια, σβήνουμε τα φασόλια και τα αφήνουμε σκεπασμένα για 10 λεπτά περίπου να ξεκουραστούν, πριν τα σερβίρουμε.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φασολάκια με το κουκουνάρι. Έπειτα από 10 λεπτά περίπου, προσθέτουμε την πιπεριά ψιλοκομμένη και μία πρέζα αλάτι.
Όταν έχουν μαλακώσει τα φασόλια, σβήνουμε τα φασόλια και τα αφήνουμε σκεπασμένα για 10 λεπτά περίπου να ξεκουραστούν, πριν τα σερβίρουμε.