Εκτέλεση συνταγής
Στραγγίζουμε τα αγγουράκια από τα υγρά τους και τα ψιλοκόβουμε. Πλένουμε το εστραγκόν και το ψιλοκόβουμε. Το ενώνουμε με τα αγγουράκια, προσθέτουμε και το τυρί ricotta τριμμένο σε κομμάτια και ανακατεύουμε καλά. Αν θέλουμε, προσθέτουμε και λίγο αλάτι.
Απλώνουμε 3 φέτες mortadella και τις αλείφουμε με το μείγμα του τυριού. Βάζουμε τις 3 φέτες τη μία πάνω στην άλλη και κλείνουμε με μία ακόμη φέτα mortadella. Συνεχίζουμε ώσπου να φτιάξουμε όλα τα σάντουιτς. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα, τα σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσουν.
Τα βγάζουμε όταν θέλουμε να τα σερβίρουμε και τα κόβουμε σε 4 κομμάτια κάνοντας σταυρό. Καρφώνουμε με οδοντογλυφίδα πάνω από κάθε κομμάτι μία φέτα λιαστής ντομάτας. Σερβίρουμε τα σάντουιτς γαρνιρισμένα με αγγουράκια τουρσί ολόκληρα.
Απλώνουμε 3 φέτες mortadella και τις αλείφουμε με το μείγμα του τυριού. Βάζουμε τις 3 φέτες τη μία πάνω στην άλλη και κλείνουμε με μία ακόμη φέτα mortadella. Συνεχίζουμε ώσπου να φτιάξουμε όλα τα σάντουιτς. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα, τα σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσουν.
Τα βγάζουμε όταν θέλουμε να τα σερβίρουμε και τα κόβουμε σε 4 κομμάτια κάνοντας σταυρό. Καρφώνουμε με οδοντογλυφίδα πάνω από κάθε κομμάτι μία φέτα λιαστής ντομάτας. Σερβίρουμε τα σάντουιτς γαρνιρισμένα με αγγουράκια τουρσί ολόκληρα.