Εκτέλεση συνταγής
Μουλιάζουμε τα noodles και τα μανιτάρια σε δύο ξεχωριστά μπολ με καυτό νερό για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Με ένα ψαλίδι κουζίνας κόβουμε τα noodles σε κομμάτια μήκους 2,5 εκ. και τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια. Τα ανακατεύουμε με τον κιμά, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, το σκόρδο λιωμένο, το τζίντζερ αφού το καθαρίσουμε και το ψιλοκόψουμε, τη σάλτσα σόγιας και το πιπέρι.
Κόβουμε τα φύλλα ρυζιού σε τέσσερα μέρη. Χτυπάμε τα αυγά και αλείφουμε τα κομμάτια του φύλλου και τα αφήνουμε να μαλακώσουν για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, τοποθετούμε σε καθένα από ένα κουταλάκι του γλυκού γέμιση, τυλίγοντάς τα τριγωνικά στη βάση και ανοιχτά προς τα πάνω, διπλώνοντας και κλείνοντας την άκρη. Θα φτιάξουμε 40 τεμάχια και στη συνέχεια θα τα τηγανίσουμε ανά οκτάδες σε μπόλικο λάδι σε βαθύ τηγάνισμα (deep fry) για 6-8 λεπτά τοποθετώντας τα στο λάδι αφού έχει κάψει καλά, μέχρι να ροδίσουν και να ψηθεί η γέμιση. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τηγανίσουμε όλα τα ανοιξιάτικα ρολά και σερβίρουμε αμέσως, συνοδεύοντάς τα με γλυκιά σάλτσα από τσίλι.
Tip: Μπορούμε να καταψύξουμε τα ρολά μας και να τα τηγανίσουμε όταν θέλουμε να τα σερβίρουμε.
Με ένα ψαλίδι κουζίνας κόβουμε τα noodles σε κομμάτια μήκους 2,5 εκ. και τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια. Τα ανακατεύουμε με τον κιμά, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, το σκόρδο λιωμένο, το τζίντζερ αφού το καθαρίσουμε και το ψιλοκόψουμε, τη σάλτσα σόγιας και το πιπέρι.
Κόβουμε τα φύλλα ρυζιού σε τέσσερα μέρη. Χτυπάμε τα αυγά και αλείφουμε τα κομμάτια του φύλλου και τα αφήνουμε να μαλακώσουν για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, τοποθετούμε σε καθένα από ένα κουταλάκι του γλυκού γέμιση, τυλίγοντάς τα τριγωνικά στη βάση και ανοιχτά προς τα πάνω, διπλώνοντας και κλείνοντας την άκρη. Θα φτιάξουμε 40 τεμάχια και στη συνέχεια θα τα τηγανίσουμε ανά οκτάδες σε μπόλικο λάδι σε βαθύ τηγάνισμα (deep fry) για 6-8 λεπτά τοποθετώντας τα στο λάδι αφού έχει κάψει καλά, μέχρι να ροδίσουν και να ψηθεί η γέμιση. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τηγανίσουμε όλα τα ανοιξιάτικα ρολά και σερβίρουμε αμέσως, συνοδεύοντάς τα με γλυκιά σάλτσα από τσίλι.
Tip: Μπορούμε να καταψύξουμε τα ρολά μας και να τα τηγανίσουμε όταν θέλουμε να τα σερβίρουμε.