Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμυδάκια και στη συνέχεια τα ψιλοκόβουμε πολύ λεπτά και τα βάζουμε να σοταριστούν σε ένα μεγάλο τηγάνι με το λάδι για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το τσίλι, τα καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ράβδους. Ρίχνουμε και τα μπουκετάκια από το κουνουπίδι μαζί με τα φασολάκια, αφού πρώτα τα καθαρίσουμε, τα πλύνουμε και τα κόψουμε σε μικρά κομμάτια. Αναταράσσουμε για λίγο το τηγάνι μας πάνω σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και 6 κουταλιές της σούπας νερό.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα με καλυμμένο το σκεύος μας για 10 λεπτά. Κατόπιν, βγάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά.
Πλένουμε τις φύτρες των φασολιών και τις ρίχνουμε κι αυτές στο τηγάνι. Προσθέτουμε και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αφήνουμε το μείγμα στη φωτιά για 3 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας μερικές φορές.
Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε την πικάντικη σαλάτα μας καυτή ή απλώς ζεστή, όπως εμείς προτιμάμε.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και 6 κουταλιές της σούπας νερό.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα με καλυμμένο το σκεύος μας για 10 λεπτά. Κατόπιν, βγάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά.
Πλένουμε τις φύτρες των φασολιών και τις ρίχνουμε κι αυτές στο τηγάνι. Προσθέτουμε και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αφήνουμε το μείγμα στη φωτιά για 3 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας μερικές φορές.
Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε την πικάντικη σαλάτα μας καυτή ή απλώς ζεστή, όπως εμείς προτιμάμε.