Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε καλά το σκουμπρί και το καθαρίζουμε από τα εντόσθια. Στη συνέχεια αφαιρούμε προσεκτικά τα κόκκαλα και το κόβουμε σε φιλέτα. Τα βάζουμε σε ένα πιάτο και τα περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού, αφού πρώτα τον χτυπήσουμε με το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε και μερικά φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα, σκεπάζουμε το πιάτο με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μία νύχτα να μαριναριστεί.
Βράζουμε τις πατάτες σε κρύο αλατισμένο νερό ώσπου να μαλακώσουν, τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Πλένουμε την πιπεριά και την κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε φέτες και στη συνέχεια σε κύβους, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την πιπεριά, το ελαιόλαδο και τον υπόλοιπο μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Βγάζουμε το ψάρι από το ψυγείο, το στραγγίζουμε από τη μαρινάδα και το κόβουμε σε κομμάτια. Τα προσθέτουμε πάνω από τη σαλάτα και σερβίρουμε.
Βράζουμε τις πατάτες σε κρύο αλατισμένο νερό ώσπου να μαλακώσουν, τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Πλένουμε την πιπεριά και την κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε φέτες και στη συνέχεια σε κύβους, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την πιπεριά, το ελαιόλαδο και τον υπόλοιπο μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Βγάζουμε το ψάρι από το ψυγείο, το στραγγίζουμε από τη μαρινάδα και το κόβουμε σε κομμάτια. Τα προσθέτουμε πάνω από τη σαλάτα και σερβίρουμε.