Εκτέλεση συνταγής
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι, προσθέτουμε και το λάχανο και το μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει, περίπου για 20 λεπτά, σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και κρατάμε στην άκρη.
Βάζουμε το tomino σε ένα τηγάνι, κομμένο σε τέσσερις μεγάλες φέτες. Ψήνουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να περάσει η θερμότητα μέχρι την καρδιά του τυριού.
Ζεματίζουμε τα αμύγδαλα σε βραστό νερό για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρούμε τη φλούδα τους. Τα ψιλοκόβουμε σε φέτες και τα σοτάρουμε σε τηγάνι ή τα ψήνουμε για λίγο στο φούρνο.
Σερβίρουμε τις φέτες του ψημένου τυριού πάνω στο βρασμένο λάχανο όπου έχουμε ρίξει τα ψημένα αμύγδαλα.
Βάζουμε το tomino σε ένα τηγάνι, κομμένο σε τέσσερις μεγάλες φέτες. Ψήνουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να περάσει η θερμότητα μέχρι την καρδιά του τυριού.
Ζεματίζουμε τα αμύγδαλα σε βραστό νερό για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρούμε τη φλούδα τους. Τα ψιλοκόβουμε σε φέτες και τα σοτάρουμε σε τηγάνι ή τα ψήνουμε για λίγο στο φούρνο.
Σερβίρουμε τις φέτες του ψημένου τυριού πάνω στο βρασμένο λάχανο όπου έχουμε ρίξει τα ψημένα αμύγδαλα.