Τυρί tomino ψητό με λάχανο και αμύγδαλα

Εμφανίσεις: 5.358
Τυρί tomino ψητό με λάχανο και αμύγδαλα
Υλικά:
400 γρ. τυρί tomino (τομίνο)
50 γρ. αμύγδαλα
500 γρ. λάχανο λευκό
50 γρ. κρεμμύδια φρέσκα (ολόκληρα)
10 ml ελαιόλαδο (2 κουτ. σούπας)


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες τυρί tomino (τομίνο) συνταγές | συνταγή με κρεμμύδια φρέσκα (ολόκληρα) | λάχανο λευκό | συνταγή με αμύγδαλα | συνταγή με τυρί tomino (τομίνο) | Lamb calories

Εκτέλεση συνταγής

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι, προσθέτουμε και το λάχανο και το μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει, περίπου για 20 λεπτά, σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και κρατάμε στην άκρη.

Βάζουμε το tomino σε ένα τηγάνι, κομμένο σε τέσσερις μεγάλες φέτες. Ψήνουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να περάσει η θερμότητα μέχρι την καρδιά του τυριού.

Ζεματίζουμε τα αμύγδαλα σε βραστό νερό για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρούμε τη φλούδα τους. Τα ψιλοκόβουμε σε φέτες και τα σοτάρουμε σε τηγάνι ή τα ψήνουμε για λίγο στο φούρνο.

Σερβίρουμε τις φέτες του ψημένου τυριού πάνω στο βρασμένο λάχανο όπου έχουμε ρίξει τα ψημένα αμύγδαλα.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες329
Πρωτεΐνες ζωικές8,41 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές4,49 γρ.
Υδατάνθρακες11,51 γρ.
Λιπαρά26,87 γρ.
Σάκχαρα5,08 γρ.
Φυτικές ίνες4,93 γρ.