Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τις φακές σε 900 ml νερό, την καστανή ζάχαρη και το αλάτι. Από την ώρα που θα πάρουν βράση, χαμηλώνουμε την εστία μας και μαγειρεύουμε μέχρι οι φακές να μαλακώσουν και να απορροφήσουν όλο το νερό.
Στη συνέχεια, περνάμε τις φακές από το μπλέντερ χειρός για να δημιουργήσουμε μια κρέμα. Τη βάζουμε σε ένα πιάτο, τη σκεπάζουμε με μεμβράνη που θα έρχεται σε επαφή με την κρέμα (για να μη μαυρίσει) και τη βάζουμε στο ψυγείο.
Βάζουμε τις δύο σφολιάτες τη μία πάνω στην άλλη, τις κόβουμε σε τρίγωνα (20 τεμάχια) και τα πασπαλίζουμε με τη μισή ζάχαρη άχνη. Τα βάζουμε σε μια λαμαρίνα και τα ψήνουμε για 10-12 λεπτά στους 180°C. Μόλις ψηθούν, τα βγάζουμε να κρυώσουν.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα ψιλοκομμένα και περιχύνουμε πάνω τους τη ζεστή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν, να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να πάρουμε την ganache.
Ανοίγουμε στη μέση τα τρίγωνα της σφολιάτας και τα γεμίζουμε με την κρέμα από φακές, τη μαρμελάδα και σοκολάτα ganache. Στη συνέχεια, ξανακλείνουμε τα τρίγωνα σαν σάντουιτς.
Πασπαλίζουμε τα τρίγωνα με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη.
Στη συνέχεια, περνάμε τις φακές από το μπλέντερ χειρός για να δημιουργήσουμε μια κρέμα. Τη βάζουμε σε ένα πιάτο, τη σκεπάζουμε με μεμβράνη που θα έρχεται σε επαφή με την κρέμα (για να μη μαυρίσει) και τη βάζουμε στο ψυγείο.
Βάζουμε τις δύο σφολιάτες τη μία πάνω στην άλλη, τις κόβουμε σε τρίγωνα (20 τεμάχια) και τα πασπαλίζουμε με τη μισή ζάχαρη άχνη. Τα βάζουμε σε μια λαμαρίνα και τα ψήνουμε για 10-12 λεπτά στους 180°C. Μόλις ψηθούν, τα βγάζουμε να κρυώσουν.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα ψιλοκομμένα και περιχύνουμε πάνω τους τη ζεστή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν, να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να πάρουμε την ganache.
Ανοίγουμε στη μέση τα τρίγωνα της σφολιάτας και τα γεμίζουμε με την κρέμα από φακές, τη μαρμελάδα και σοκολάτα ganache. Στη συνέχεια, ξανακλείνουμε τα τρίγωνα σαν σάντουιτς.
Πασπαλίζουμε τα τρίγωνα με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη.