Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το σοτάρουμε με το βούτυρο, λίγο ελαιόλαδο και μία κουταλιά της σούπας νερό.
Προσθέτουμε τις πατάτες, τον ζωμό και το σαφράν διαλυμένο σε μία κουταλιά της σούπας νερό, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε με το σκεύος καλυμμένο για 10 λεπτά περίπου
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα της πατάτας. Προσθέτουμε και τα φουντούκια χοντροκομμένα και καβουρδισμένα, μία πρέζα πιπέρι, το Parmigiano-Reggiano τριμμένο και φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε αμέσως (αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε λίγο νερό από το βρασμό των ζυμαρικών).
Προσθέτουμε τις πατάτες, τον ζωμό και το σαφράν διαλυμένο σε μία κουταλιά της σούπας νερό, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε με το σκεύος καλυμμένο για 10 λεπτά περίπου
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα της πατάτας. Προσθέτουμε και τα φουντούκια χοντροκομμένα και καβουρδισμένα, μία πρέζα πιπέρι, το Parmigiano-Reggiano τριμμένο και φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε αμέσως (αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε λίγο νερό από το βρασμό των ζυμαρικών).