Εκτέλεση συνταγής
Σε μια κατσαρόλα με νερό αλατισμένο που βράζει, ρίχνουμε τα ζυμαρικά. Στο μεταξύ, ψιλοκόβουμε τη ρόκα.
Στη συνέχεια, πολτοποιούμε τον τόνο και τον ανακατεύουμε με το τυρί ricotta, το ελαιόλαδο, μία πρέζα αλάτι και τον χυμό του λεμονιού.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας μία κουτάλα από το νερό που έβρασαν και το ανακατεύουμε με την κρέμα του τόνου και τα ¾ της ρόκας.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά περιχύνοντάς τα με τη σάλτσα του τόνου και την υπόλοιπη ψιλοκομμένη ρόκα.
Στη συνέχεια, πολτοποιούμε τον τόνο και τον ανακατεύουμε με το τυρί ricotta, το ελαιόλαδο, μία πρέζα αλάτι και τον χυμό του λεμονιού.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας μία κουτάλα από το νερό που έβρασαν και το ανακατεύουμε με την κρέμα του τόνου και τα ¾ της ρόκας.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά περιχύνοντάς τα με τη σάλτσα του τόνου και την υπόλοιπη ψιλοκομμένη ρόκα.