Εκτέλεση συνταγής
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο μαζί με το μπούκοβο.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τη σουπιά, την κόβουμε σε λωρίδες και τη ρίχνουμε στο τηγάνι να σοταριστεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον αρακά και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου, αφού προσθέσουμε λίγο ζωμό για να καλυφθούν τα υλικά.
Τέλος, προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και τριμμένο θυμάρι και ανακατεύουμε απαλά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό με τον υπόλοιπο ζωμό των θαλασσινών. Τέλος, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε καλά με τη σάλτσα σουπιάς.
Σερβίρουμε αμέσως και αν θέλουμε, γαρνίρουμε με φρέσκια ντομάτα κομμένη σε κύβους.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τη σουπιά, την κόβουμε σε λωρίδες και τη ρίχνουμε στο τηγάνι να σοταριστεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον αρακά και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου, αφού προσθέσουμε λίγο ζωμό για να καλυφθούν τα υλικά.
Τέλος, προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και τριμμένο θυμάρι και ανακατεύουμε απαλά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό με τον υπόλοιπο ζωμό των θαλασσινών. Τέλος, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε καλά με τη σάλτσα σουπιάς.
Σερβίρουμε αμέσως και αν θέλουμε, γαρνίρουμε με φρέσκια ντομάτα κομμένη σε κύβους.