Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το μπέικον, μέχρι να ροδίσει.
Πλένουμε την πιπεριά και τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε julienne και τα συμπληρώνουμε στο τηγάνι με το μπέικον. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε και μερικές κουταλιές βραστό νερό από την κατσαρόλα των ζυμαρικών και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά.
Στο μεταξύ, βράζουμε τις farfalle σε αλατισμένο νερό, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα των λαχανικών, τα οποία πρέπει να είναι αρκετά τραγανά. Αναδεύουμε δυο-τρεις φορές και σερβίρουμε αμέσως.
Πλένουμε την πιπεριά και τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε julienne και τα συμπληρώνουμε στο τηγάνι με το μπέικον. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε και μερικές κουταλιές βραστό νερό από την κατσαρόλα των ζυμαρικών και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά.
Στο μεταξύ, βράζουμε τις farfalle σε αλατισμένο νερό, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα των λαχανικών, τα οποία πρέπει να είναι αρκετά τραγανά. Αναδεύουμε δυο-τρεις φορές και σερβίρουμε αμέσως.