Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι να σιγοβράσουν με δύο κουταλιές ελαιόλαδο. Ανά διαστήματα προσθέτουμε λίγο νερό μέχρι τα κρεμμύδια να καραμελώσουν καλά, χωρίς όμως να ροδίσουν.
Στο μεταξύ, πλένουμε καλά τις σαρδέλες, αφαιρούμε το κεντρικό οστό και τις προσθέτουμε στα κρεμμύδια. Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι οι σαρδέλες να λιώσουν τελείως.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε ελαφρώς αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, σοτάρουμε για 2 λεπτά προσθέτοντας 2 κουταλιές της σούπας από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά. Σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με μερικά φύλλα φρέσκο θυμάρι.
Στο μεταξύ, πλένουμε καλά τις σαρδέλες, αφαιρούμε το κεντρικό οστό και τις προσθέτουμε στα κρεμμύδια. Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι οι σαρδέλες να λιώσουν τελείως.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε ελαφρώς αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, σοτάρουμε για 2 λεπτά προσθέτοντας 2 κουταλιές της σούπας από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά. Σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με μερικά φύλλα φρέσκο θυμάρι.