Εκτέλεση συνταγής
Ψιλοκόβουμε το σέλινο, το καρότο και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τον κιμά, σοτάρουμε για 1 λεπτό και σβήνουμε με το λευκό κρασί.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λωρίδες. Τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τις σκελίδες σκόρδο λιωμένες και μία πρέζα αλάτι και τα προσθέτουμε στο μείγμα του κιμά μαζί με τον ντοματοπολτό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, προσθέτοντας και 1 κουτάλα ζεστό νερό, μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά.
Στο μεταξύ, ζεματίζουμε το σπανάκι σε βραστό αλατισμένο νερό, το στραγγίζουμε και το στύβουμε να φύγει όλα το υγρά και το ψιλοκόβουμε. Στη συνέχεια το προσθέτουμε στο τυρί και τα αναμειγνύουμε καλά, ρίχνοντας και μία πρέζα αλάτι και μία πιπέρι.
Ρίχνουμε τα cannelloni σε βραστό αλατισμένο νερό για 1 λεπτό, τα στραγγίζουμε και τα στεγνώνουμε σε μια πετσέτα. Στη συνέχεια, τα γεμίζουμε με το μείγμα του τυριού με το σπανάκι και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στους 180°C για 15 λεπτά, προσθέτοντας και 3-4 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό.
Μόλις βγάλουμε τα cannelloni από το φούρνο, τα τοποθετούμε στα πιάτα, περιχύνουμε πάνω το μείγμα του κιμά και τα σερβίρουμε ζεστά.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λωρίδες. Τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τις σκελίδες σκόρδο λιωμένες και μία πρέζα αλάτι και τα προσθέτουμε στο μείγμα του κιμά μαζί με τον ντοματοπολτό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, προσθέτοντας και 1 κουτάλα ζεστό νερό, μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά.
Στο μεταξύ, ζεματίζουμε το σπανάκι σε βραστό αλατισμένο νερό, το στραγγίζουμε και το στύβουμε να φύγει όλα το υγρά και το ψιλοκόβουμε. Στη συνέχεια το προσθέτουμε στο τυρί και τα αναμειγνύουμε καλά, ρίχνοντας και μία πρέζα αλάτι και μία πιπέρι.
Ρίχνουμε τα cannelloni σε βραστό αλατισμένο νερό για 1 λεπτό, τα στραγγίζουμε και τα στεγνώνουμε σε μια πετσέτα. Στη συνέχεια, τα γεμίζουμε με το μείγμα του τυριού με το σπανάκι και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στους 180°C για 15 λεπτά, προσθέτοντας και 3-4 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό.
Μόλις βγάλουμε τα cannelloni από το φούρνο, τα τοποθετούμε στα πιάτα, περιχύνουμε πάνω το μείγμα του κιμά και τα σερβίρουμε ζεστά.