Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια να μουλιάζουν σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό.
Σε βραστό αλατισμένο νερό ρίχνουμε τα ζυμαρικά να βράσουν.
Με το μαχαίρι πατάμε το σκόρδο με τη φλούδα και το βάζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και το θυμάρι. Παράλληλα, κόβουμε το μοσχάρι σε λεπτά φιλετάκια και τα τσιγαρίζουμε με το σκόρδο και το θυμάρι σε δυνατή φωτιά. Μόλις ροδίσει το κρέας προσθέτουμε τα μανιτάρια στραγγισμένα από τα νερά τους και τα τσιγαρίζουμε μαζί με το κρέας για 3-4 λεπτά.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί, προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι και δύο πρέζες πιπέρι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί και προσθέτουμε το ζεστό νερό που μουλιάσαμε τα μανιτάρια.
Τέλος, ένα λεπτό πριν βράσουν τα ζυμαρικά, τα βάζουμε στο τηγάνι της σάλτσας με τα μανιτάρια, κρατώντας το νερό που έβραζαν αν χρειαστεί να συμπληρώσουμε αν στεγνώσουν.
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά, προσθέτουμε το βούτυρο και ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε γαρνίροντας με τριμμένο Pecorino Romano.
Την ώρα του σερβιρίσματος προσθέτουμε στα πιάτα και από 2-3 σταγόνες λάδι τρούφας.
Σε βραστό αλατισμένο νερό ρίχνουμε τα ζυμαρικά να βράσουν.
Με το μαχαίρι πατάμε το σκόρδο με τη φλούδα και το βάζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και το θυμάρι. Παράλληλα, κόβουμε το μοσχάρι σε λεπτά φιλετάκια και τα τσιγαρίζουμε με το σκόρδο και το θυμάρι σε δυνατή φωτιά. Μόλις ροδίσει το κρέας προσθέτουμε τα μανιτάρια στραγγισμένα από τα νερά τους και τα τσιγαρίζουμε μαζί με το κρέας για 3-4 λεπτά.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί, προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι και δύο πρέζες πιπέρι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί και προσθέτουμε το ζεστό νερό που μουλιάσαμε τα μανιτάρια.
Τέλος, ένα λεπτό πριν βράσουν τα ζυμαρικά, τα βάζουμε στο τηγάνι της σάλτσας με τα μανιτάρια, κρατώντας το νερό που έβραζαν αν χρειαστεί να συμπληρώσουμε αν στεγνώσουν.
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά, προσθέτουμε το βούτυρο και ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε γαρνίροντας με τριμμένο Pecorino Romano.
Την ώρα του σερβιρίσματος προσθέτουμε στα πιάτα και από 2-3 σταγόνες λάδι τρούφας.