Εκτέλεση συνταγής
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ροδίσει και προσθέτουμε το καρότο και το σέλινο ψιλοκομμένα. Αλατοπιπερώνουμε με δύο πρέζες αλάτι και μία πρέζα πιπέρι και προσθέτουμε τον κιμά μαζί με το κρέας ψιλοκομμένο. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά και στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί, προσθέτουμε τις ντομάτες κον κασέ και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα στρώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί. Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους, τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις πασπαλίζουμε με μία πρέζα αλάτι, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τον βασιλικό χοντροκομμένο.
Κόβουμε τη mozzarella di bufala σε κύβους και τη στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
Γεμίζουμε τα conchiglioni με τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τους κύβους της mozzarella di bufala και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα ραγού. Πασπαλίζουμε με το τυρί ricotta τριμμένο και ψήνουμε στους 200°C για 10 λεπτά. Βγάζουμε το φαγητό από το φούρνο μόλις η mozzarella di bufala αρχίσει να λιώνει, ραντίζουμε με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα στρώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί. Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους, τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις πασπαλίζουμε με μία πρέζα αλάτι, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τον βασιλικό χοντροκομμένο.
Κόβουμε τη mozzarella di bufala σε κύβους και τη στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
Γεμίζουμε τα conchiglioni με τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τους κύβους της mozzarella di bufala και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα ραγού. Πασπαλίζουμε με το τυρί ricotta τριμμένο και ψήνουμε στους 200°C για 10 λεπτά. Βγάζουμε το φαγητό από το φούρνο μόλις η mozzarella di bufala αρχίσει να λιώνει, ραντίζουμε με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.