Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα ντοματίνια και τη ρόκα.
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο πατημένο, με το ελαιόλαδο, μέχρι να πάρει καστανό χρώμα.
Κατόπιν, αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε στη θέση του τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά, προσθέτοντας και λίγο ζεστό νερό από τα ζυμαρικά. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και μία πρέζα ζάχαρη.
Στο μεταξύ, σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Τέλος, προσθέτουμε και τη ρόκα ψιλοκομμένη και σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί Pecorino Romano.
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο πατημένο, με το ελαιόλαδο, μέχρι να πάρει καστανό χρώμα.
Κατόπιν, αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε στη θέση του τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά, προσθέτοντας και λίγο ζεστό νερό από τα ζυμαρικά. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και μία πρέζα ζάχαρη.
Στο μεταξύ, σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Τέλος, προσθέτουμε και τη ρόκα ψιλοκομμένη και σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί Pecorino Romano.