Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, καθαρίζουμε τις άκρες, τα κόβουμε σε μακριές λεπτές λωρίδες και τα κρατάμε στην άκρη.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και δύο λεπτά πριν τα στραγγίσουμε, προσθέτουμε τα κομμένα κολοκυθάκια. Σε δύο λεπτά στραγγίζουμε τα ζυμαρικά με τα κολοκυθάκια και προσθέτουμε τις αντσούγιες. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτοντας και δύο κουταλιές ελαιόλαδο. Συμπληρώνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και το ξύσμα από το λεμόνι και σερβίρουμε ζεστά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και δύο λεπτά πριν τα στραγγίσουμε, προσθέτουμε τα κομμένα κολοκυθάκια. Σε δύο λεπτά στραγγίζουμε τα ζυμαρικά με τα κολοκυθάκια και προσθέτουμε τις αντσούγιες. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτοντας και δύο κουταλιές ελαιόλαδο. Συμπληρώνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και το ξύσμα από το λεμόνι και σερβίρουμε ζεστά.