Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τα καρότα, τα κρεμμύδια και το σέλινο και τα κόβουμε. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το αγριογούρουνο, προσθέτουμε το μισό από το κρασί μας και τα γαρίφαλλα και αφήνουμε το κρέας στο ψυγείο να μαριναριστεί για 5 ώρες περίπου.
Κατόπιν, το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Αφαιρούμε τα καρότα, το κρεμμύδι και το σέλινο από το μείγμα μας και τα κρατάμε στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε το λάδι και τα λαχανικά και τα σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε και το αγριογούρουνο με τα γαρίφαλα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 10 λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι, το υπόλοιπο κρασί και την ντομάτα κον κασέ.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1 ώρα περίπου σε χαμηλή φωτιά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και κατόπιν τα ρίχνουμε στη σάλτσα του αγριογούρουνου, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Κατόπιν, το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Αφαιρούμε τα καρότα, το κρεμμύδι και το σέλινο από το μείγμα μας και τα κρατάμε στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε το λάδι και τα λαχανικά και τα σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε και το αγριογούρουνο με τα γαρίφαλα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 10 λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι, το υπόλοιπο κρασί και την ντομάτα κον κασέ.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1 ώρα περίπου σε χαμηλή φωτιά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και κατόπιν τα ρίχνουμε στη σάλτσα του αγριογούρουνου, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.