Εκτέλεση συνταγής
Ζεματίζουμε τα κουκιά σε αλατισμένο νερό που βράζει για 1 λεπτό, τα στραγγίζουμε και τα ξεφλουδίζουμε χρησιμοποιώντας ένα μικρό αιχμηρό μαχαίρι.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι μαζί με τις σκελίδες του σκόρδου πατημένες ελαφρώς, προσθέτουμε τα κουκιά και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
Στραγγίζουμε τα μακαρόνια, προσθέτοντας και λίγο από το νερό του βρασμού στο τηγάνι με τα κουκιά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα μακαρόνια στη σάλτσα, πασπαλίζουμε με άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το τυρί Pecorino Romano τριμμένο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι μαζί με τις σκελίδες του σκόρδου πατημένες ελαφρώς, προσθέτουμε τα κουκιά και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
Στραγγίζουμε τα μακαρόνια, προσθέτοντας και λίγο από το νερό του βρασμού στο τηγάνι με τα κουκιά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα μακαρόνια στη σάλτσα, πασπαλίζουμε με άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το τυρί Pecorino Romano τριμμένο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.