Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ βάζουμε το σκόρδο λιωμένο, το ελαιόλαδο, μία πρέζα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Επίσης, δίνουμε άρωμα με βελόνες δεντρολίβανου.
Κόβουμε το φιλέτο σε ίσια κομμάτια και στο ίδιο μέγεθος κόβουμε και τα λουκάνικα. Κόβουμε και το μπέικον σε λίγο μικρότερα κομμάτια.
Καθαρίζουμε τις πιπεριές από το κοτσάνι, αφαιρώντας τους σπόρους και το εσωτερικό τους και τις κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Κόβουμε και τα κολοκυθάκια σε λίγο χοντρές φέτες.
Περνάμε τα υλικά στα ξυλάκια για να φτιάξουμε τα σουβλάκια, εναλλάσσοντας το κρέας με τα λαχανικά, τα λουκάνικα και το μπέικον.
Τα αλείφουμε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο που έχουμε φτιάξει και τα βάζουμε να ψηθούν στη σχάρα ή σε ένα τηγάνι το οποίο έχουμε πρώτα βάλει στη φωτιά για να κάψει καλά.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια συνοδευόντάς τα με φρέσκια πράσινη σαλάτα και αν θέλουμε, πολέντα.
Tip:
Τη συνταγή για την πολέντα μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Κόβουμε το φιλέτο σε ίσια κομμάτια και στο ίδιο μέγεθος κόβουμε και τα λουκάνικα. Κόβουμε και το μπέικον σε λίγο μικρότερα κομμάτια.
Καθαρίζουμε τις πιπεριές από το κοτσάνι, αφαιρώντας τους σπόρους και το εσωτερικό τους και τις κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Κόβουμε και τα κολοκυθάκια σε λίγο χοντρές φέτες.
Περνάμε τα υλικά στα ξυλάκια για να φτιάξουμε τα σουβλάκια, εναλλάσσοντας το κρέας με τα λαχανικά, τα λουκάνικα και το μπέικον.
Τα αλείφουμε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο που έχουμε φτιάξει και τα βάζουμε να ψηθούν στη σχάρα ή σε ένα τηγάνι το οποίο έχουμε πρώτα βάλει στη φωτιά για να κάψει καλά.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια συνοδευόντάς τα με φρέσκια πράσινη σαλάτα και αν θέλουμε, πολέντα.
Tip:
Τη συνταγή για την πολέντα μπορείτε να τη δείτε εδώ.