Εκτέλεση συνταγής
Μουσκεύουμε τα ρεβίθια σε νερό όλη τη νύχτα και την επόμενη ημέρα τα μαγειρεύουμε σε μπόλικο νερό για 40 λεπτά.
Στο μεταξύ, κόβουμε τη βάση από τη σαλάτα, πλένουμε τα φύλλα με μπόλικο κρύο νερό και τα στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί.
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε φέτες κατά μήκος, στη συνέχεια σε λωρίδες και κατόπιν σε κύβους.
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε να σοταριστούν για 1 λεπτό σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο όπου έχουμε βάλει απορροφητικό χαρτί, για να στραγγίξουν από το λάδι.
Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να «κρατάνε» λίγο. Τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε κατά μήκος και τα ενώνουμε με τα ρεβύθια, τα ψιλοκομμένα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Ανακατεύουμε ελαφρά και περιχύνουμε τη σαλάτα μας με το ελαιόλαδο, χτυπημένο με το αλάτι και το πιπέρι.
Στο μεταξύ, κόβουμε τη βάση από τη σαλάτα, πλένουμε τα φύλλα με μπόλικο κρύο νερό και τα στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί.
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε φέτες κατά μήκος, στη συνέχεια σε λωρίδες και κατόπιν σε κύβους.
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε να σοταριστούν για 1 λεπτό σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο όπου έχουμε βάλει απορροφητικό χαρτί, για να στραγγίξουν από το λάδι.
Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να «κρατάνε» λίγο. Τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε κατά μήκος και τα ενώνουμε με τα ρεβύθια, τα ψιλοκομμένα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Ανακατεύουμε ελαφρά και περιχύνουμε τη σαλάτα μας με το ελαιόλαδο, χτυπημένο με το αλάτι και το πιπέρι.