Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το στήθος του κοτόπουλου σε φέτες και τις χωρίζουμε στη μέση. Ζεσταίνουμε δύο κουταλιές λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και ροδίζουμε το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά ανά πλευρά. Αλατίζουμε το κοτόπουλο, το αποσύρουμε από την εστία και το αφήνουμε να κρυώσει.
Ψιλοκόβουμε το σχοινόπρασο και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι, προσθέτοντας και μία πρέζα αλάτι.
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα σαλατικά και τα χοντροκόβουμε. Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε με το κοτόπουλο σε μια σαλατιέρα, περιχύνουμε με το γιαούρτι και ολοκληρώνουμε προσθέτοντας τα καρύδια ψιλοκομμένα.
Tip: Εναλλακτικά μπορούμε αντί για στήθος κοτόπουλου να χρησιμοποιήσουμε στήθος γαλοπούλας ή κουνέλι.
Ψιλοκόβουμε το σχοινόπρασο και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι, προσθέτοντας και μία πρέζα αλάτι.
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα σαλατικά και τα χοντροκόβουμε. Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε με το κοτόπουλο σε μια σαλατιέρα, περιχύνουμε με το γιαούρτι και ολοκληρώνουμε προσθέτοντας τα καρύδια ψιλοκομμένα.
