Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε τις φέτες του μπέικον σε ένα ταψί όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα και τις ψήνουμε στους 180°C μέχρι να γίνουν τραγανές (ο χρόνος μαγειρέματος εξαρτάται από το πάχος που έχουν κοπεί οι φέτες και τον βαθμό ωρίμανσης του μπέικον).
Καθαρίζουμε το λάχανο από τα εξωτερικά φύλλα και το ψιλοκόβουμε.
Καθαρίζουμε τα κοτσάνια του σέλινου και τα κόβουμε σε ροδέλες.
Καθαρίζουμε το κρεμμυδάκι, το κόβουμε σε φέτες και το βάζουμε σε ένα τηγάνι με το κρασί, το ξίδι και μία πρέζα αλάτι. Αφήνουμε να βράσουν και να μειωθεί το υγρό στα 2/3 και στη συνέχεια προσθέτουμε τη μουστάρδα, τον μαϊντανό και το ελαιόλαδο και αφήνουμε να γίνει σαν γαλάκτωμα.
Βάζουμε το λάχανο σε ένα μπολ μαζί με το σέλινο και τις φέτες του μπέικον, περιχύνουμε με τη σάλτσα ζεστή και σερβίρουμε.
Καθαρίζουμε το λάχανο από τα εξωτερικά φύλλα και το ψιλοκόβουμε.
Καθαρίζουμε τα κοτσάνια του σέλινου και τα κόβουμε σε ροδέλες.
Καθαρίζουμε το κρεμμυδάκι, το κόβουμε σε φέτες και το βάζουμε σε ένα τηγάνι με το κρασί, το ξίδι και μία πρέζα αλάτι. Αφήνουμε να βράσουν και να μειωθεί το υγρό στα 2/3 και στη συνέχεια προσθέτουμε τη μουστάρδα, τον μαϊντανό και το ελαιόλαδο και αφήνουμε να γίνει σαν γαλάκτωμα.
Βάζουμε το λάχανο σε ένα μπολ μαζί με το σέλινο και τις φέτες του μπέικον, περιχύνουμε με τη σάλτσα ζεστή και σερβίρουμε.