Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τις πατάτες και τα πατζάρια σε δύο κατσαρόλες όπου έχουμε βάλει κρύο αλατισμένο νερό, μέχρι να μαλακώσουν στο κέντρο.
Μόλις βράσουν, τα κρυώνουμε όλα κάτω από κρύο νερό, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες.
Τακτοποιούμε στα πιάτα τα πατζάρια και τις πατάτες από πάνω, δημιουργώντας μια «φωλιά».
Σε ένα τηγάνι ψήνουμε για λίγο τα κουκουνάρια.
Αρωματίζουμε τα χτένια με το άρωμα ψαριού και τα ψήνουμε για λίγο σε ένα τηγάνι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Ψιλοκόβουμε τη ρόκα και την ανακατεύουμε με 2 κουταλιές ελαιόλαδο, μία πρέζα αλάτι και μία πιπέρι και τον χυμό λεμονιού.
Τοποθετούμε τα χτένια στο κέντρο της «φωλιάς» από πατάτες και τα περιβάλλουμε με τη ρόκα και τα ψημένα κουκουνάρια. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Μόλις βράσουν, τα κρυώνουμε όλα κάτω από κρύο νερό, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες.
Τακτοποιούμε στα πιάτα τα πατζάρια και τις πατάτες από πάνω, δημιουργώντας μια «φωλιά».
Σε ένα τηγάνι ψήνουμε για λίγο τα κουκουνάρια.
Αρωματίζουμε τα χτένια με το άρωμα ψαριού και τα ψήνουμε για λίγο σε ένα τηγάνι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Ψιλοκόβουμε τη ρόκα και την ανακατεύουμε με 2 κουταλιές ελαιόλαδο, μία πρέζα αλάτι και μία πιπέρι και τον χυμό λεμονιού.
Τοποθετούμε τα χτένια στο κέντρο της «φωλιάς» από πατάτες και τα περιβάλλουμε με τη ρόκα και τα ψημένα κουκουνάρια. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.