Εκτέλεση συνταγής
Σε δύο κατσαρόλες με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε χωριστά τα μπουκετάκια του κουνουπιδιού και του μπρόκολου και τα αφήνουμε να βράσουν για 7-8 λεπτά.
Καθαρίζουμε και τις πατάτες, τις κόβουμε σε κομμάτια και τις ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει.
Μόλις βράσουν όλα τα λαχανικά μας, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε και τις ελιές κομμένες σε λωρίδες και την κάπαρη, αφού πρώτα την ξεπλύνουμε καλά από το αλάτι. Τέλος, καρυκεύουμε με το ελαιόλαδο και το ξίδι.
Tip: Η σαλάτα αυτή μπορεί να παρασκευαστεί και σε παραλλαγή, παραλείποντας τις πατάτες και προσθέτοντας πιπεριές και αντσούγιες.
Καθαρίζουμε και τις πατάτες, τις κόβουμε σε κομμάτια και τις ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει.
Μόλις βράσουν όλα τα λαχανικά μας, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε και τις ελιές κομμένες σε λωρίδες και την κάπαρη, αφού πρώτα την ξεπλύνουμε καλά από το αλάτι. Τέλος, καρυκεύουμε με το ελαιόλαδο και το ξίδι.
Tip: Η σαλάτα αυτή μπορεί να παρασκευαστεί και σε παραλλαγή, παραλείποντας τις πατάτες και προσθέτοντας πιπεριές και αντσούγιες.