Εκτέλεση συνταγής
Ψιλοκόβουμε τα φουντούκια και τα αφήνουμε στην άκρη. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα φασολάκια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Πλένουμε και τον βασιλικό και τον βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τα βρασμένα φασολάκια, τα φουντούκια, αλάτι, πιπέρι και μία κουταλιά ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε και το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα μεγάλο ταψί. Θα πρέπει το ύψος του μείγματος να είναι 1 εκατοστό.
Ψήνουμε στους 190°C για 15 λεπτά περίπου. Αφήνουμε την τάρτα να κρυώσει, την κόβουμε σε εξάγωνα κομμάτια και τη σερβίρουμε πάνω σε ψιλοκομμένο ραντίτσιο, περιχυμένο με ελαιόλαδο και λεμόνι.
Προσθέτουμε και το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα μεγάλο ταψί. Θα πρέπει το ύψος του μείγματος να είναι 1 εκατοστό.
Ψήνουμε στους 190°C για 15 λεπτά περίπου. Αφήνουμε την τάρτα να κρυώσει, την κόβουμε σε εξάγωνα κομμάτια και τη σερβίρουμε πάνω σε ψιλοκομμένο ραντίτσιο, περιχυμένο με ελαιόλαδο και λεμόνι.