Εκτέλεση συνταγής
Τοποθετούμε τις φέτες του χοιρινού ανάμεσα σε δύο φύλλα μεμβράνης και τις χτυπάμε με τον μπάτη κρέατος μέχρι το πάχος τους να μειωθεί στο μισό. Στη συνέχεια, κόβουμε το χοιρινό σε χοντρές λωρίδες.
Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε το αλεύρι, την πάπρικα, τα τρία τέταρτα από τα φύλλα θυμαριού ψιλοκομμένα και λίγο αλατοπίπερο. Σε ένα δεύτερο πιάτο ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά με το ξύσμα λεμονιού και σε ένα άλλο μεγάλο ρηχό πιάτο χτυπάμε τα αυγά.
Παίρνουμε την κάθε λωρίδα του χοιρινού και την περνάμε πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος τυλίγουμε με την τριμμένη φρυγανιά.
Τοποθετούμε τις λωρίδες του κρέατος σε ένα ταψί σε μία στρώση, το καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Στο μεταξύ, βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε το κρεμμύδι κρεμμύδι ψιλοκομμένο μέχρι να αρχίσει να κάψει, προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο ανακατεύοντας συνέχεια, στη συνέχεια τις ντομάτες και το υπόλοιπο θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και την αφήνουμε στην άκρη.
Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο και το βάζουμε σε ένα τηγάνι όπου έχουμε ζεστάνει πρώτα το λάδι. Τηγανίζουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά τις λωρίδες του χοιρινού ή μέχρι να ροδίσουν και να έχουν ψηθεί.
Σερβίρουμε το χοιρινό στα πιάτα γαρνίροντας με μερικές κουταλιές σάλτσας, φέτες λεμονιού και πατάτες τηγανιτές.
Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε το αλεύρι, την πάπρικα, τα τρία τέταρτα από τα φύλλα θυμαριού ψιλοκομμένα και λίγο αλατοπίπερο. Σε ένα δεύτερο πιάτο ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά με το ξύσμα λεμονιού και σε ένα άλλο μεγάλο ρηχό πιάτο χτυπάμε τα αυγά.
Παίρνουμε την κάθε λωρίδα του χοιρινού και την περνάμε πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος τυλίγουμε με την τριμμένη φρυγανιά.
Τοποθετούμε τις λωρίδες του κρέατος σε ένα ταψί σε μία στρώση, το καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Στο μεταξύ, βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε το κρεμμύδι κρεμμύδι ψιλοκομμένο μέχρι να αρχίσει να κάψει, προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο ανακατεύοντας συνέχεια, στη συνέχεια τις ντομάτες και το υπόλοιπο θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και την αφήνουμε στην άκρη.
Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο και το βάζουμε σε ένα τηγάνι όπου έχουμε ζεστάνει πρώτα το λάδι. Τηγανίζουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά τις λωρίδες του χοιρινού ή μέχρι να ροδίσουν και να έχουν ψηθεί.
Σερβίρουμε το χοιρινό στα πιάτα γαρνίροντας με μερικές κουταλιές σάλτσας, φέτες λεμονιού και πατάτες τηγανιτές.