Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες αφαιρώντας τα εξωτερικά σκληρά φύλλα και τα εσωτερικά «γένια» και κρατάμε τις καρδιές. Τις κόβουμε σε φέτες και τις βάζουμε να ψηθούν σε ένα τηγάνι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αρωματίζοντας με την πιπεριά ψιλοκομμένη.
Μόλις ετοιμαστούν οι αγκινάρες, τις ρίχνουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα τρία είδη τυριών κομμένα σε μικρά κομμάτια, τα αυγά χτυπημένα, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας και κόβουμε κομμάτια 12Χ12 εκατοστών. Βάζουμε τη γέμιση της αγκινάρας στο κέντρο τους και σκεπάζουμε φέρνοντας τις γωνίες στην κορυφή της γέμισης, σαν να κλείνουμε ένα πακέτο.
Βάζουμε τα πουγκιά σε ένα ταψί καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο. Χτυπάμε έναν κρόκο αυγού και περνάμε την εξωτερική επιφάνειά τους με το πινέλο. Ψήνουμε στους 180°C για 25-30 λεπτά και μόλις ψηθούν, τα σερβίρουμε ζεστά.
Μόλις ετοιμαστούν οι αγκινάρες, τις ρίχνουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα τρία είδη τυριών κομμένα σε μικρά κομμάτια, τα αυγά χτυπημένα, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας και κόβουμε κομμάτια 12Χ12 εκατοστών. Βάζουμε τη γέμιση της αγκινάρας στο κέντρο τους και σκεπάζουμε φέρνοντας τις γωνίες στην κορυφή της γέμισης, σαν να κλείνουμε ένα πακέτο.
Βάζουμε τα πουγκιά σε ένα ταψί καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο. Χτυπάμε έναν κρόκο αυγού και περνάμε την εξωτερική επιφάνειά τους με το πινέλο. Ψήνουμε στους 180°C για 25-30 λεπτά και μόλις ψηθούν, τα σερβίρουμε ζεστά.