Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους των αυγών γρήγορα με την τριμμένη Parmigiano-Reggiano, στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και το γάλα κι ανακατεύουμε καλά.
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό με ένα μαχαίρι.
Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών με το σύρμα ( fouet), προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι και τέλος προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αδειάζουμε τα ασπράδια στο μείγμα των χτυπημένων κρόκων και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνει λείο.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών, αφήνουμε την ομελέτα μας να ψηθεί γυρίζοντάς την και από την άλλη πλευρά. Είναι έτοιμη όταν θα πιάσει απ’ έξω μια τραγανή κρούστα, ενώ μέσα θα παραμείνει μαλακιά.
Σερβίρουμε την ομελέτα μας ζεστή.
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό με ένα μαχαίρι.
Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών με το σύρμα ( fouet), προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι και τέλος προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αδειάζουμε τα ασπράδια στο μείγμα των χτυπημένων κρόκων και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνει λείο.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών, αφήνουμε την ομελέτα μας να ψηθεί γυρίζοντάς την και από την άλλη πλευρά. Είναι έτοιμη όταν θα πιάσει απ’ έξω μια τραγανή κρούστα, ενώ μέσα θα παραμείνει μαλακιά.
Σερβίρουμε την ομελέτα μας ζεστή.