Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και στεγνώνουμε τις ρίζες της βαλεριάνας, αφαιρώντας τα σκληρά μέρη.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με το γάλα, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, το μπέικον ψιλοκομμένο, το κορν φλάουερ, το αλάτι και το πιπέρι.
Προσθέτουμε και τη βαλεριάνα κομμένη, ανακατεύοντας απαλά με μια ξύλινη κουτάλα.
Λαδώνουμε ελαφρά ένα μικρό ταψί, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 190°C για 15 λεπτά.
Σερβίρουμε την πίτα ζεστή κομμένη σε κομμάτια. Αν θέλουμε, τη συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής ή με ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι που έχουμε περιχύσει με λίγο λιωμένο βούτυρο.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με το γάλα, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, το μπέικον ψιλοκομμένο, το κορν φλάουερ, το αλάτι και το πιπέρι.
Προσθέτουμε και τη βαλεριάνα κομμένη, ανακατεύοντας απαλά με μια ξύλινη κουτάλα.
Λαδώνουμε ελαφρά ένα μικρό ταψί, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 190°C για 15 λεπτά.
Σερβίρουμε την πίτα ζεστή κομμένη σε κομμάτια. Αν θέλουμε, τη συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής ή με ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι που έχουμε περιχύσει με λίγο λιωμένο βούτυρο.