Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε τη σκόνη μουστάρδας, μία πρέζα αλάτι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, τον κρόκο του αυγού και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη και στη συνέχεια την τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Κόβουμε τα καρότα και τα αχλάδια σε φέτες, ψιλοκόβουμε το σέλινο και τα σταφύλια στη μέση.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την απλώνουμε σε 6 φόρμες για ταρτάκια, αφού τις στρώσουμε με χαρτί ψησίματος.
Τα βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν στους 180°C για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, τα βγάζουμε και τα γεμίζουμε με τα λαχανικά και τα φρούτα, προσθέτουμε και το gorgonzola κομμένο σε φέτες, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
Τα βάζουμε για 1-2 λεπτά στο ζεστό φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί και τα σερβίρουμε ζεστά.
Κόβουμε τα καρότα και τα αχλάδια σε φέτες, ψιλοκόβουμε το σέλινο και τα σταφύλια στη μέση.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την απλώνουμε σε 6 φόρμες για ταρτάκια, αφού τις στρώσουμε με χαρτί ψησίματος.
Τα βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν στους 180°C για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, τα βγάζουμε και τα γεμίζουμε με τα λαχανικά και τα φρούτα, προσθέτουμε και το gorgonzola κομμένο σε φέτες, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
Τα βάζουμε για 1-2 λεπτά στο ζεστό φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί και τα σερβίρουμε ζεστά.