Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε τις αντζούγιες, την πιπεριά, το φασκόμηλο και τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε το μείγμα καλά και το κρατάμε στην άκρη.
Τηγανίζουμε τα αυγά, αφήνοντας τον κρόκο κόκκινο.
Σε ένα άλλο τηγάνι, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε το μείγμα των μυρωδικών με το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε λίγο ξίδι, το χυμό λεμονιού και την κάπαρη και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 2 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε τα αυγά και τα αφήνουμε μέσα στο σκεύος σκεπασμένα για μία ώρα τουλάχιστον, ώστε να αρωματιστούν από το μείγμα των μυρωδικών.
Τα σερβίρουμε με τη σάλτσα μυρωδικών και τα συνοδεύουμε, αν θέλουμε, με μαριναρισμένα κολοκυθάκια.
Τηγανίζουμε τα αυγά, αφήνοντας τον κρόκο κόκκινο.
Σε ένα άλλο τηγάνι, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε το μείγμα των μυρωδικών με το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε λίγο ξίδι, το χυμό λεμονιού και την κάπαρη και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 2 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε τα αυγά και τα αφήνουμε μέσα στο σκεύος σκεπασμένα για μία ώρα τουλάχιστον, ώστε να αρωματιστούν από το μείγμα των μυρωδικών.
Τα σερβίρουμε με τη σάλτσα μυρωδικών και τα συνοδεύουμε, αν θέλουμε, με μαριναρισμένα κολοκυθάκια.