Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο πατημένο, τη ρίγανη και μία πρέζα πιπέρι. Προσθέτουμε τα ντοματίνια χαραγμένα στη μέση, τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά και τα κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, την κάπαρη, τον βασιλικό και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα, το Parmigiano-Reggiano τριμμένο και μία πρέζα αλάτι, αν χρειάζεται.
Βουτυρώνουμε 6 φορμάκια (διαμέτρου 7 εκ. και ύψους 4 εκ.) και τα γεμίζουμε με το μείγμα των αυγών. Συμπληρώνουμε και 5 ψημένα ντοματίνια στο κάθε φορμάκι και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια ξεφορμάρουμε τις ομελέτες, τις αφήνουμε να κρυώσουν σχεδόν τελείως και τις σερβίρουμε γαρνίροντάς τες με τα ραδίκια βρασμένα και αν θέλουμε, με φρεσκοκομμένα ντοματίνια.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, την κάπαρη, τον βασιλικό και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα, το Parmigiano-Reggiano τριμμένο και μία πρέζα αλάτι, αν χρειάζεται.
Βουτυρώνουμε 6 φορμάκια (διαμέτρου 7 εκ. και ύψους 4 εκ.) και τα γεμίζουμε με το μείγμα των αυγών. Συμπληρώνουμε και 5 ψημένα ντοματίνια στο κάθε φορμάκι και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια ξεφορμάρουμε τις ομελέτες, τις αφήνουμε να κρυώσουν σχεδόν τελείως και τις σερβίρουμε γαρνίροντάς τες με τα ραδίκια βρασμένα και αν θέλουμε, με φρεσκοκομμένα ντοματίνια.