Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάμε με το φτερό του μίξερ το λάδι με τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα και συμπληρώνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι, αφού πρώτα το έχουμε κοσκινίσει. Ρίχνουμε και το μπέικιν πάουντερ και με τη μαρίζ ανακατεύουμε το μείγμα μας.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα αλλαντικά, τα τυριά, τα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε. Τέλος, αδειάζουμε το μείγμα σε ό,τι είδος φόρμα διαθέτουμε και ψήνουμε στους 175°C για 40 λεπτά.
Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει, το ξεφορμάρουμε και το σερβίρουμε κομμένο σε φέτες.
Για να το διατηρήσουμε μαλακό και αφράτο, το τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και το φυλάμε στο ψυγείο.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα αλλαντικά, τα τυριά, τα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε. Τέλος, αδειάζουμε το μείγμα σε ό,τι είδος φόρμα διαθέτουμε και ψήνουμε στους 175°C για 40 λεπτά.
Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει, το ξεφορμάρουμε και το σερβίρουμε κομμένο σε φέτες.
Για να το διατηρήσουμε μαλακό και αφράτο, το τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και το φυλάμε στο ψυγείο.