Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ ζυμώνουμε το κατσικίσιο τυρί με το ελαιόλαδο και μία πρέζα πιπέρι, μέχρι το μείγμα μας να γίνει κρεμώδες.
Απλώνουμε 2 φέτες ψωμιού και τις αλείφουμε με το πατέ πράσινης ελιάς. Καλύπτουμε με άλλη μία φέτα ψωμιού, αλείφουμε ένα μείγμα του τυριού και σκεπάζουμε με άλλη μία φέτα ψωμί.
Αλείφουμε με το πατέ μαύρης ελιάς και βάζουμε την τελευταία φέτα ψωμιού.
Σκεπάζουμε τα δύο σάντουιτς με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον.
Στη συνέχεια τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα κόβουμε σε τρίγωνα ή τετράγωνα και διακοσμούμε το κάθε κομμάτι με μία πράσινη ελιά γεμιστή, καρφώνοντάς την με μια οδοντογλυφίδα.
Απλώνουμε 2 φέτες ψωμιού και τις αλείφουμε με το πατέ πράσινης ελιάς. Καλύπτουμε με άλλη μία φέτα ψωμιού, αλείφουμε ένα μείγμα του τυριού και σκεπάζουμε με άλλη μία φέτα ψωμί.
Αλείφουμε με το πατέ μαύρης ελιάς και βάζουμε την τελευταία φέτα ψωμιού.
Σκεπάζουμε τα δύο σάντουιτς με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον.
Στη συνέχεια τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα κόβουμε σε τρίγωνα ή τετράγωνα και διακοσμούμε το κάθε κομμάτι με μία πράσινη ελιά γεμιστή, καρφώνοντάς την με μια οδοντογλυφίδα.