Σάντουιτς με πατέ ελιάς και κατσικίσιο τυρί

Εμφανίσεις: 3.368
Σάντουιτς με πατέ ελιάς και κατσικίσιο τυρί
Υλικά:
300 γρ. τυρί κατσικίσιο (φρέσκο)
200 γρ. πατέ μαύρης ελιάς
200 γρ. πατέ πράσινης ελιάς
8 τεμ. ψωμί του τοστ (ολικής άλεσης)
1 πρέζα πιπέρι μαύρο
15 ml ελαιόλαδο (3 κουτ. σούπας)

Υλικά για το γαρνίρισμα:
100 γρ. ελιές πράσινες γεμιστές


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες τυρί κατσικίσιο συνταγή | πατέ μαύρης ελιάς | πατέ μαύρης ελιάς συνταγή | συνταγή με πατέ μαύρης ελιάς | τυρί κατσικίσιο | Beef calories

Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα μπολ ζυμώνουμε το κατσικίσιο τυρί με το ελαιόλαδο και μία πρέζα πιπέρι, μέχρι το μείγμα μας να γίνει κρεμώδες.

Απλώνουμε 2 φέτες ψωμιού και τις αλείφουμε με το πατέ πράσινης ελιάς. Καλύπτουμε με άλλη μία φέτα ψωμιού, αλείφουμε ένα μείγμα του τυριού και σκεπάζουμε με άλλη μία φέτα ψωμί.

Αλείφουμε με το πατέ μαύρης ελιάς και βάζουμε την τελευταία φέτα ψωμιού.

Σκεπάζουμε τα δύο σάντουιτς με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον.

Στη συνέχεια τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα κόβουμε σε τρίγωνα ή τετράγωνα και διακοσμούμε το κάθε κομμάτι με μία πράσινη ελιά γεμιστή, καρφώνοντάς την με μια οδοντογλυφίδα.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες650
Πρωτεΐνες φυτικές4 γρ.
Υδατάνθρακες20,19 γρ.
Λιπαρά5,15 γρ.
Σάκχαρα2 γρ.
Φυτικές ίνες1,6 γρ.