Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε τις πατάτες, πλυμμένες καλά και χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε, σε μια κατσαρόλα με κρύο αλατισμένο νερό και τις βράζουμε.
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τα μανιτάρια σύμφωνα με τις οδηγίες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το σκόρδο «πατημένο» και χωρίς να το ξεφλουδίσουμε με το ελαιόλαδο και το δεντρολίβανο και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα μανιτάρια χοντροκομμένα και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις σοταριστούν, αφαιρούμε το σκόρδο και το δεντρολίβανο και προσθέτουμε τις πατάτες, αφού τις ξεφλουδίσουμε και τις κόψουμε σε χοντρά κομμάτια.
Στη συνέχεια, τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με τη mozzarella κομμένη σε κύβους ή σε φέτες.
Ψήνουμε στους 200°C για 15 λεπτά περίπου και σερβίρουμε.
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τα μανιτάρια σύμφωνα με τις οδηγίες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το σκόρδο «πατημένο» και χωρίς να το ξεφλουδίσουμε με το ελαιόλαδο και το δεντρολίβανο και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα μανιτάρια χοντροκομμένα και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις σοταριστούν, αφαιρούμε το σκόρδο και το δεντρολίβανο και προσθέτουμε τις πατάτες, αφού τις ξεφλουδίσουμε και τις κόψουμε σε χοντρά κομμάτια.
Στη συνέχεια, τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με τη mozzarella κομμένη σε κύβους ή σε φέτες.
Ψήνουμε στους 200°C για 15 λεπτά περίπου και σερβίρουμε.