Εκτέλεση συνταγής
Ψήνουμε τα φουντούκια για λίγα λεπτά σε ένα τηγάνι και τα ψιλοκόβουμε στο μπλέντερ πριν κρυώσουν.
Κόβουμε το τυρί σε χοντρές φέτες και μετά σε τρίγωνα. Τα περνάμε από τα τριμμένα φουντούκια και τα πιέζουμε ώστε αυτά να σταθούν γύρω από τα κομμάτια του τυριού. Στη συνέχεια, τα ψήνουμε σε πλάκα ψησίματος ή σε τηγάνι ώσπου τα φουντούκια να πάρουν χρώμα.
Πλένουμε και στεγνώνουμε τη σαλάτα και την κόβουμε σε μεγάλες λωρίδες. Πλένουμε και κόβουμε στα τέσσερα και τα ντοματίνια. Βάζουμε σαλάτα και ντοματίνια στα πιάτα και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και το ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε τα κομμάτια του τυριού στο κέντρο όταν έχουν γίνει τραγανά και σερβίρουμε αμέσως.
Κόβουμε το τυρί σε χοντρές φέτες και μετά σε τρίγωνα. Τα περνάμε από τα τριμμένα φουντούκια και τα πιέζουμε ώστε αυτά να σταθούν γύρω από τα κομμάτια του τυριού. Στη συνέχεια, τα ψήνουμε σε πλάκα ψησίματος ή σε τηγάνι ώσπου τα φουντούκια να πάρουν χρώμα.
Πλένουμε και στεγνώνουμε τη σαλάτα και την κόβουμε σε μεγάλες λωρίδες. Πλένουμε και κόβουμε στα τέσσερα και τα ντοματίνια. Βάζουμε σαλάτα και ντοματίνια στα πιάτα και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και το ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε τα κομμάτια του τυριού στο κέντρο όταν έχουν γίνει τραγανά και σερβίρουμε αμέσως.