Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε τις πιπεριές, τις κόβουμε στα τέσσερα και αφαιρούμε το άσπρο δέρμα και τους σπόρους. Τις ζεματίζουμε σε βραστό αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά και τις στραγγίζουμε. Στη συνέχεια, πάνω σε κάθε φέτα πιπεριάς τοποθετούμε 1 φέτα κρέας, 1 φέτα τυρί fontina και λίγη χοντροκομμένη κάπαρη.
Τυλίγουμε τα κομμάτια πιπεριάς σε ρολά και τα καρφώνουμε με οδοντογλυφίδα. Τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το λάδι, το σκόρδο ξεφλουδισμένο και μισό φλιτζάνι νερό, προσθέτοντας και το μείγμα των μυρωδικών ψιλοκομμένα.
Σιγοψήνουμε τα ρολά σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς τα αρκετές φορές.
Όταν ψηθούν, αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε τα ρολά πιπεριάς ζεστά, ραντίζοντάς τα με τη σάλτσα.
Τυλίγουμε τα κομμάτια πιπεριάς σε ρολά και τα καρφώνουμε με οδοντογλυφίδα. Τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το λάδι, το σκόρδο ξεφλουδισμένο και μισό φλιτζάνι νερό, προσθέτοντας και το μείγμα των μυρωδικών ψιλοκομμένα.
Σιγοψήνουμε τα ρολά σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς τα αρκετές φορές.
Όταν ψηθούν, αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε τα ρολά πιπεριάς ζεστά, ραντίζοντάς τα με τη σάλτσα.