Ρολά πιπεριάς με μοσχάρι και τυρί fontina

Εμφανίσεις: 4.054
Ρολά πιπεριάς με μοσχάρι και τυρί fontina
Υλικά:
150 γρ. τυρί fontina (φοντίνα) (κομμένο σε 8 φέτες)
2 πρέζες μείγμα βοτάνων (μαντζουράνα, ρίγανη, θυμάρι, δάφνη)
400 γρ. μοσχάρι φιλέτο (κομμένο σε 8 λεπτές φέτες)
20 γρ. κάπαρη (σπόροι) (1 κουτ. σούπας)
100 γρ. πιπεριές γλυκές κόκκινες (2 τεμ.)
1 τεμ. σκόρδο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι μαύρο
25 ml ελαιόλαδο (5 κουτ. σούπας)


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες : πιπεριές-κρέας-τυρί: πιπεριές κόκκινες με μοσχάρι: ρολά πιπεριάς | Galaktoboureko calories

Εκτέλεση συνταγής

Πλένουμε τις πιπεριές, τις κόβουμε στα τέσσερα και αφαιρούμε το άσπρο δέρμα και τους σπόρους. Τις ζεματίζουμε σε βραστό αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά και τις στραγγίζουμε. Στη συνέχεια, πάνω σε κάθε φέτα πιπεριάς τοποθετούμε 1 φέτα κρέας, 1 φέτα τυρί fontina και λίγη χοντροκομμένη κάπαρη.

Τυλίγουμε τα κομμάτια πιπεριάς σε ρολά και τα καρφώνουμε με οδοντογλυφίδα. Τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το λάδι, το σκόρδο ξεφλουδισμένο και μισό φλιτζάνι νερό, προσθέτοντας και το μείγμα των μυρωδικών ψιλοκομμένα.

Σιγοψήνουμε τα ρολά σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς τα αρκετές φορές.

Όταν ψηθούν, αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε τα ρολά πιπεριάς ζεστά, ραντίζοντάς τα με τη σάλτσα.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες402
Πρωτεΐνες ζωικές36,82 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές0,13 γρ.
Υδατάνθρακες0,87 γρ.
Λιπαρά26,23 γρ.
Σάκχαρα0,69 γρ.
Φυτικές ίνες0,08 γρ.