Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το κρέας σε φέτες και τις χτυπάμε με έναν μπάτη κρέατος (αν δεν διαθέτουμε, ζητάμε από τον κρεοπώλη να κόψει το κρέας και να το χτυπήσει με το ειδικό εργαλείο).
Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μοσχαρίσια scaloppine από όλες τις πλευρές μαζί με το σκόρδο. Προσθέτουμε την ντομάτα κον κασέ και τη ρίγανη. Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε στη σάλτσα και μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι.
Τέλος, συμπληρώνουμε με το κρασί και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 20 λεπτά περίπου σε σιγανή φωτιά, με σκεπασμένο το σκεύος μας.
Σερβίρουμε τα scaloppine ζεστά με το συνοδευτικό της αρεσκείας μας.
Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μοσχαρίσια scaloppine από όλες τις πλευρές μαζί με το σκόρδο. Προσθέτουμε την ντομάτα κον κασέ και τη ρίγανη. Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε στη σάλτσα και μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι.
Τέλος, συμπληρώνουμε με το κρασί και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 20 λεπτά περίπου σε σιγανή φωτιά, με σκεπασμένο το σκεύος μας.
Σερβίρουμε τα scaloppine ζεστά με το συνοδευτικό της αρεσκείας μας.