Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες. Ζεματίζουμε το λουκάνικο σε βραστό νερό που έχουμε ρίξει μέσα μία κουταλιά της σούπας ξίδι και το στραγγίζουμε έπειτα από δύο λεπτά. Στη συνέχεια το ξεφλουδίζουμε και το ψιλοκόβουμε.
Βάζουμε τα κομμάτια του κουνελιού σε ένα ταψί μαζί με το ψιλοκομμένο λουκάνικο και τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες.
Προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 200°C για 40 λεπτά περίπου.
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε σχήμα σφήνας. Έπειτα από 40 λεπτά ψησίματος, βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και προσθέτουμε τα μήλα και 2 κουταλιές της σούπας ξίδι. Ξαναβάζουμε στο φούρνο για άλλα 20 λεπτά και όταν ψηθεί το φαγητό μας, το σερβίρουμε ζεστό.
Βάζουμε τα κομμάτια του κουνελιού σε ένα ταψί μαζί με το ψιλοκομμένο λουκάνικο και τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες.
Προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 200°C για 40 λεπτά περίπου.
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε σχήμα σφήνας. Έπειτα από 40 λεπτά ψησίματος, βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και προσθέτουμε τα μήλα και 2 κουταλιές της σούπας ξίδι. Ξαναβάζουμε στο φούρνο για άλλα 20 λεπτά και όταν ψηθεί το φαγητό μας, το σερβίρουμε ζεστό.