Εκτέλεση συνταγής
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες baby σε αλατισμένο νερό, τις κρυώνουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε το τυρί κρέμα και το ανακατεύουμε με ένα πιρούνι με το λάδι τρούφας, μία πρέζα αλάτι, μία πρέζα πιπέρι και το αφήνουμε στην άκρη.
Μαρινάρουμε τα φιλέτα με το δεντρολίβανο, το σκόρδο και το ελαιόλαδο, τα σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και τα βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
Στη συνέχεια, τα ψήνουμε στη σχάρα ανάλογα με την προτίμησή μας και στα τελευταία 5 λεπτά, βάζουμε στη σχάρα τα μανιτάρια κομμένα στη μέση οριζόντια.
Σερβίρουμε τα φιλέτα με τις πατάτες στη βάση, μισό ψητό μανιτάρι από πάνω, στη συνέχεια το φιλέτο, το υπόλοιπο μανιτάρι από πάνω και τέλος, την κρέμα τυριού με άρωμα τρούφας.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε το τυρί κρέμα και το ανακατεύουμε με ένα πιρούνι με το λάδι τρούφας, μία πρέζα αλάτι, μία πρέζα πιπέρι και το αφήνουμε στην άκρη.
Μαρινάρουμε τα φιλέτα με το δεντρολίβανο, το σκόρδο και το ελαιόλαδο, τα σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και τα βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
Στη συνέχεια, τα ψήνουμε στη σχάρα ανάλογα με την προτίμησή μας και στα τελευταία 5 λεπτά, βάζουμε στη σχάρα τα μανιτάρια κομμένα στη μέση οριζόντια.
Σερβίρουμε τα φιλέτα με τις πατάτες στη βάση, μισό ψητό μανιτάρι από πάνω, στη συνέχεια το φιλέτο, το υπόλοιπο μανιτάρι από πάνω και τέλος, την κρέμα τυριού με άρωμα τρούφας.