Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το κρέας σε φέτες και τις χτυπάμε με τον μπάτη κρέατος.
Σοτάρουμε το φασκόμηλο με το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε τις φέτες του κρέατος, σοτάροντάς το κι από τις δύο πλευρές.
Πλένουμε το αχλάδι, το κόβουμε σε κύβους και τους προσθέτουμε στο κρέας. Στη συνέχεια, σβήνουμε με το λευκό κρασί, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να γίνει μια γλασαρισμένη σάλτσα.
Τέλος, με το ειδικό μαχαίρι τυριού για φλούδες κόβουμε σε φλούδες το τυρί Pecorino Romano, πασπαλίζουμε το φαγητό μας και σερβίρουμε αμέσως.
Σοτάρουμε το φασκόμηλο με το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε τις φέτες του κρέατος, σοτάροντάς το κι από τις δύο πλευρές.
Πλένουμε το αχλάδι, το κόβουμε σε κύβους και τους προσθέτουμε στο κρέας. Στη συνέχεια, σβήνουμε με το λευκό κρασί, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να γίνει μια γλασαρισμένη σάλτσα.
Τέλος, με το ειδικό μαχαίρι τυριού για φλούδες κόβουμε σε φλούδες το τυρί Pecorino Romano, πασπαλίζουμε το φαγητό μας και σερβίρουμε αμέσως.