Εκτέλεση συνταγής
Τρίβουμε το χοιρινό κότσι με το θυμάρι ψιλοκομμένο, το φασκόμηλο και το δεντρολίβανο. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, το αλείφουμε με λάδι και το ψήνουμε στο φούρνο στους 190°C για 2 ώρες γυρίζοντάς το από όλες τις πλευρές κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε χοντρές φέτες, τις οποίες χωρίζουμε σε πιο μικρά στρογγυλεμένα κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε σε χαμηλή φωτιά σε ένα τηγάνι μαζί με το βούτυρο. Προσθέτουμε και τις πατάτες και μαγειρεύουμε μαζί με τον ζωμό κότας μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Σερβίρουμε το κότσι κομμένο σε φέτες μαζί με τις πατάτες, αφού τους βάλουμε από πάνω τις φλούδες από τρούφες και τους περιχύσουμε και τον ζωμό τους.
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε χοντρές φέτες, τις οποίες χωρίζουμε σε πιο μικρά στρογγυλεμένα κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε σε χαμηλή φωτιά σε ένα τηγάνι μαζί με το βούτυρο. Προσθέτουμε και τις πατάτες και μαγειρεύουμε μαζί με τον ζωμό κότας μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Σερβίρουμε το κότσι κομμένο σε φέτες μαζί με τις πατάτες, αφού τους βάλουμε από πάνω τις φλούδες από τρούφες και τους περιχύσουμε και τον ζωμό τους.