Εκτέλεση συνταγής
Μουλιάζουμε το ψωμί στο γάλα, το στύβουμε ελαφρά και το βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το κρέας, την pancetta, μία πρέζα αλάτι, μία πιπέρι, τη μαντζουράνα και το θρούμπι και τα αλέθουμε όλα μαζί. Βγάζουμε το μείγμα από το μπλέντερ, προσθέτουμε και ένα αυγό και ζυμώνουμε με τα χέρια για να ομογενοποιηθεί.
Στη συνέχεια, πλάθουμε μπαλάκια βάρους 20 γρ. περίπου.
Σε ένα πιάτο χτυπάμε τα 3 αυγά. Σε ένα άλλο πιάτο ανακατεύουμε τη φρυγανιά με μία πρέζα αλάτι και τα μπαχαρικά. Αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια, τα περνάμε από το χτυπημένο αυγό και την τριμμένη φρυγανιά και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με αυγό και φρυγανιά (διπλό πανάρισμα). Βάζουμε τα κεφτεδάκια σκεπασμένα στο ψυγείο για μισή ώρα.
Στο μεταξύ, κόβουμε την κολοκύθα σε λεπτό κονκασέ και τη βάζουμε σε ένα ταψί όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα μαζί με τα κάστανα. Ραντίζουμε με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, προσθέτουμε και το θυμάρι ψιλοκομμένο και ψήνουμε στους 160°C για 10-15 λεπτά.
Παράλληλα, πλένουμε το ραντίτσιο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Το ανακατεύουμε με την ανάμεικτη σαλάτα και φτιάχνουμε και ένα dressing χτυπώντας τον χυμό από το μισό ρόδι, το μηλόξιδο, μία πρέζα αλάτι και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Τέλος, τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια για 3 λεπτά σε βαθύ τηγάνισμα (deep fry), τα αλατίζουμε και τα σερβίρουμε με την ανάμεικτη σαλάτα με ραντίτσιο και τα κάστανα με την κολοκύθα που ψήσαμε στο φούρνο, γαρνίροντας με τα σπόρια από το υπόλοιπο ρόδι.
Στη συνέχεια, πλάθουμε μπαλάκια βάρους 20 γρ. περίπου.
Σε ένα πιάτο χτυπάμε τα 3 αυγά. Σε ένα άλλο πιάτο ανακατεύουμε τη φρυγανιά με μία πρέζα αλάτι και τα μπαχαρικά. Αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια, τα περνάμε από το χτυπημένο αυγό και την τριμμένη φρυγανιά και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με αυγό και φρυγανιά (διπλό πανάρισμα). Βάζουμε τα κεφτεδάκια σκεπασμένα στο ψυγείο για μισή ώρα.
Στο μεταξύ, κόβουμε την κολοκύθα σε λεπτό κονκασέ και τη βάζουμε σε ένα ταψί όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα μαζί με τα κάστανα. Ραντίζουμε με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, προσθέτουμε και το θυμάρι ψιλοκομμένο και ψήνουμε στους 160°C για 10-15 λεπτά.
Παράλληλα, πλένουμε το ραντίτσιο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Το ανακατεύουμε με την ανάμεικτη σαλάτα και φτιάχνουμε και ένα dressing χτυπώντας τον χυμό από το μισό ρόδι, το μηλόξιδο, μία πρέζα αλάτι και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Τέλος, τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια για 3 λεπτά σε βαθύ τηγάνισμα (deep fry), τα αλατίζουμε και τα σερβίρουμε με την ανάμεικτη σαλάτα με ραντίτσιο και τα κάστανα με την κολοκύθα που ψήσαμε στο φούρνο, γαρνίροντας με τα σπόρια από το υπόλοιπο ρόδι.