Εκτέλεση συνταγής
Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε το βούτυρο με το σκόρδο και τον μαϊντανό. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη φρυγανιά και ανακατεύουμε για μερικά λεπτά. Βγάζουμε το σκεύος από τη φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το τυρί Parmigiano-Reggiano, το μείγμα της τριμμένης φρυγανιάς, το αλάτι και το πιπέρι και αρωματίζουμε με το μοσχοκάρυδο, ανακατεύοντας καλά.
Σε βραστό νερό ζεματίζουμε το κοτσάνι του σέλινου, το καρότο και το κρεμμύδι για 5 λεπτά, τα στραγγίζουμε, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στη γέμιση.
Ανοίγουμε πλευρικά τη φέτα από το μοσχάρι, έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα είδος «τσέπης». Το γεμίζουμε με τη γέμιση που έχουμε ετοιμάσει, κλείνουμε την ανοιχτή άκρη και τη ράβουμε με χοντρή βελόνα και σπάγκο κουζίνας.
Βάζουμε το κρέας σε ένα καλά λαδωμένο ταψί και το ψήνουμε στους 190-200°C για 70 λεπτά περίπου, περιχύνοντας κατά διαστήματα με τη σάλτσα και λίγο ζωμό, αν χρειάζεται.
Σερβίρουμε το μοσχάρι μας λίγο χλιαρό, κομμένο σε λεπτές φέτες.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το τυρί Parmigiano-Reggiano, το μείγμα της τριμμένης φρυγανιάς, το αλάτι και το πιπέρι και αρωματίζουμε με το μοσχοκάρυδο, ανακατεύοντας καλά.
Σε βραστό νερό ζεματίζουμε το κοτσάνι του σέλινου, το καρότο και το κρεμμύδι για 5 λεπτά, τα στραγγίζουμε, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στη γέμιση.
Ανοίγουμε πλευρικά τη φέτα από το μοσχάρι, έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα είδος «τσέπης». Το γεμίζουμε με τη γέμιση που έχουμε ετοιμάσει, κλείνουμε την ανοιχτή άκρη και τη ράβουμε με χοντρή βελόνα και σπάγκο κουζίνας.
Βάζουμε το κρέας σε ένα καλά λαδωμένο ταψί και το ψήνουμε στους 190-200°C για 70 λεπτά περίπου, περιχύνοντας κατά διαστήματα με τη σάλτσα και λίγο ζωμό, αν χρειάζεται.
Σερβίρουμε το μοσχάρι μας λίγο χλιαρό, κομμένο σε λεπτές φέτες.