Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε το φιλέτο σε ένα ξύλο κοπής και το κόβουμε σε φέτες πάχους 2 εκατοστών. Στη συνέχεια, το μαρινάρουμε με το μισό ελαιόλαδο, το δεντρολίβανο και το σκόρδο πατημένο και το αφήνουμε τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά.
Βγάζουμε τις φέτες από τη μαρινάδα και τις ψήνουμε στη σχάρα για 5 λεπτά από κάθε πλευρά και στο γύρισμα τις αλατοπιπερώνουμε. Ξαναβάζουμε το κρέας στο μπολ της μαρινάδας, το τυλίγουμε και το αφήνουμε για 2 λεπτά, το βγάζουμε και το κόβουμε τακτικά σε κομμάτια διαγώνια, σε ένα ξύλο κοπής.
Στο μεταξύ, πλένουμε και κόβουμε σε ένα μπολ το μαρούλι και το ραντίτσιο. Σερβίρουμε την tagliata γαρνιρισμένη με τη σαλάτα, προσθέτοντας το υπόλοιπο ελαιόλαδο και αλάτι.
Βγάζουμε τις φέτες από τη μαρινάδα και τις ψήνουμε στη σχάρα για 5 λεπτά από κάθε πλευρά και στο γύρισμα τις αλατοπιπερώνουμε. Ξαναβάζουμε το κρέας στο μπολ της μαρινάδας, το τυλίγουμε και το αφήνουμε για 2 λεπτά, το βγάζουμε και το κόβουμε τακτικά σε κομμάτια διαγώνια, σε ένα ξύλο κοπής.
Στο μεταξύ, πλένουμε και κόβουμε σε ένα μπολ το μαρούλι και το ραντίτσιο. Σερβίρουμε την tagliata γαρνιρισμένη με τη σαλάτα, προσθέτοντας το υπόλοιπο ελαιόλαδο και αλάτι.