Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα με το βούτυρο και τη μαντζουράνα. Μολις αρχίσει να ροδίζει, βάζουμε τις τέσσερις μπριζόλες.
Τις σοτάρουμε για 5 λεπτά περίπου κι από τις δύο πλευρές και προσθέτουμε τα μύρτιλα αφού πρώτα τα πλύνουμε.
Σκεπάζουμε το σκεύος μας και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου. Στο δεκάλεπτο γυρίζουμε τις μπριζόλες, ώστε να ψηθούν κι από την άλλη πλευρά.
Μόλις βράσουν, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε τις μπριζόλες, τοποθετώντας πάνω από την κάθε μια, από μία κουταλιά μύρτιλα και ραντίζουμε με τη σάλτσα.
Tip: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα μύρτιλα με βατόμουρα, θα μας δώσουν εξίσου εξαιρετικό αποτέλεσμα γεύσης.
Τις σοτάρουμε για 5 λεπτά περίπου κι από τις δύο πλευρές και προσθέτουμε τα μύρτιλα αφού πρώτα τα πλύνουμε.
Σκεπάζουμε το σκεύος μας και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου. Στο δεκάλεπτο γυρίζουμε τις μπριζόλες, ώστε να ψηθούν κι από την άλλη πλευρά.
Μόλις βράσουν, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε τις μπριζόλες, τοποθετώντας πάνω από την κάθε μια, από μία κουταλιά μύρτιλα και ραντίζουμε με τη σάλτσα.
