Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το μπέικον σε λωρίδες και με ένα κοφτερό μαχαίρι ανοίγουμε βαθιές τρύπες στο κρέας, σε πολλά σημεία και τις γεμίζουμε με το σκόρδο και τις λωρίδες του μπέικον, αφήνοντας τις άκρες να προεξέχουν από το κρέας.
Κάνουμε ένα μείγμα με το φασκόμηλο και το δεντρολίβανο ψιλοκομμένα, δύο πρέζες αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μ' αυτό τρίβουμε καλά το κρέας απ’ όλες τις πλευρές.
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σέλινο, τα καρότα και το κρεμμύδι και τα βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με το κρέας. Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C και ψήνουμε 40-50 λεπτά και στα μισά του χρόνου περιχύνουμε το κρέας με το μισό κρασί.
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι να μαλακώσουν, σε χαμηλή φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κάστανα, σβήνουμε με το λευκό κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί και συμπληρώνουμε ζεστό νερό μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά, αφήνουμε να μαγειρευτεί για 20-25 λεπτά και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Όταν ψηθεί το κρέας, το διατηρούμε στην άκρη ζεστό και βάζουμε τα λαχανικά και τα υγρά του ψησίματος σε ένα κατσαρολάκι. Προσθέτουμε 1/2 λίτρο ζεστό νερό ή ζωμό κότας και το βάζουμε να βράσει, ρίχνοντας το κορν φλάουερ διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό. Μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και σουρώνουμε.
Κόβουμε το κρέας σε φέτες και το σερβίρουμε περιχύνοντάς το με τη σάλτσα, γαρνίροντας με τα κρεμμύδια και τα κάστανα.
Κάνουμε ένα μείγμα με το φασκόμηλο και το δεντρολίβανο ψιλοκομμένα, δύο πρέζες αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μ' αυτό τρίβουμε καλά το κρέας απ’ όλες τις πλευρές.
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σέλινο, τα καρότα και το κρεμμύδι και τα βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με το κρέας. Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C και ψήνουμε 40-50 λεπτά και στα μισά του χρόνου περιχύνουμε το κρέας με το μισό κρασί.
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι να μαλακώσουν, σε χαμηλή φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κάστανα, σβήνουμε με το λευκό κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί και συμπληρώνουμε ζεστό νερό μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά, αφήνουμε να μαγειρευτεί για 20-25 λεπτά και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Όταν ψηθεί το κρέας, το διατηρούμε στην άκρη ζεστό και βάζουμε τα λαχανικά και τα υγρά του ψησίματος σε ένα κατσαρολάκι. Προσθέτουμε 1/2 λίτρο ζεστό νερό ή ζωμό κότας και το βάζουμε να βράσει, ρίχνοντας το κορν φλάουερ διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό. Μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και σουρώνουμε.
Κόβουμε το κρέας σε φέτες και το σερβίρουμε περιχύνοντάς το με τη σάλτσα, γαρνίροντας με τα κρεμμύδια και τα κάστανα.