Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο. Καθαρίζουμε και πλένουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες.
Βάζουμε τον κιμά, τον κόλιανδρο και το μισό κρεμμύδι στο μπολ του μίξερ, μαζί με δύο πρέζες αλάτι. Σε ένα γουδί συνθλίβουμε τους σπόρους του κόλιανδρου και του κύμινου, προσθέτουμε ένα κουταλάκι στο μείγμα του κιμά και το δουλεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στη συνέχεια, πλάθουμε 4 μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και στη συνέχεια σκεπασμένα με μεμβράνη, τα βάζουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο.
Σε ένα γουδί λιώνουμε τη σκελίδα του σκόρδου και τον δυόσμο και προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα από τους σπόρους του κόλιανδρου και του κύμινου, το γιαούρτι και μία πρέζα πιπέρι. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο.
Ψήνουμε τα μπιφτέκια στη σχάρα ή στα κάρβουνα για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντας μία ή δύο φορές μέχρι να σκουρύνουν και να είναι πολύ καλά ψημένα.
Κόβουμε τα ψωμιά του hamburger και ψήνουμε τα κομμάτια να φρυγανιστούν από τη μέσα πλευρά. Προσθέτουμε και φύλλα μαρούλι, αφού πρώτα το πλύνουμε καλά, βάζουμε από ένα μπιφτέκι, το μείγμα του γιαουρτιού και τα υπόλοιπα κρεμμύδια. Κλείνουμε με το άλλο κομμάτι του ψωμιού και σερβίρουμε.
Βάζουμε τον κιμά, τον κόλιανδρο και το μισό κρεμμύδι στο μπολ του μίξερ, μαζί με δύο πρέζες αλάτι. Σε ένα γουδί συνθλίβουμε τους σπόρους του κόλιανδρου και του κύμινου, προσθέτουμε ένα κουταλάκι στο μείγμα του κιμά και το δουλεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στη συνέχεια, πλάθουμε 4 μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και στη συνέχεια σκεπασμένα με μεμβράνη, τα βάζουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο.
Σε ένα γουδί λιώνουμε τη σκελίδα του σκόρδου και τον δυόσμο και προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα από τους σπόρους του κόλιανδρου και του κύμινου, το γιαούρτι και μία πρέζα πιπέρι. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο.
Ψήνουμε τα μπιφτέκια στη σχάρα ή στα κάρβουνα για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντας μία ή δύο φορές μέχρι να σκουρύνουν και να είναι πολύ καλά ψημένα.
Κόβουμε τα ψωμιά του hamburger και ψήνουμε τα κομμάτια να φρυγανιστούν από τη μέσα πλευρά. Προσθέτουμε και φύλλα μαρούλι, αφού πρώτα το πλύνουμε καλά, βάζουμε από ένα μπιφτέκι, το μείγμα του γιαουρτιού και τα υπόλοιπα κρεμμύδια. Κλείνουμε με το άλλο κομμάτι του ψωμιού και σερβίρουμε.